Schlager Symphonica Shares, Schlager, stem van het volk, vertaald in muziek, oprecht en puur en daarom zo mooi en warm..

Deze snelgroeiende nieuwe club van ware liefhebbers voor muziek van en voor het volk, vandaar zijn toepasselijke vertaling ‘volksmuziek’ De Duitse Schlager, het vlotte Hollandse Levenslied en tevens de Vlaamse Charme liederen zijn alle drie samen te voegen onder de noemer Schlager.

Schlager Symphonica Shares, heeft als doel om deze warme en pure volksmuziek toegankelijk te maken en te houden voor iedereen. Een blijvend podium zijn voor deze bijzondere muziek. Schlager Symphonica Shares, wordt dan ook volledig gesteund door Schlager Symphonica bv, die als eigenaar en organisator van Schlager Symphonica evenement heeft besloten om 10 % van haar evenement opbrengsten in te zetten om zo de doelstellingen van de ‘Club Schlager Symphonica Shares’ te realiseren.

Het zou kunnen gaan om het bezoeken van een Schlager Symphonica evenement voor specifieke groepen uit onze samenleving, het verzorgen van meer optredens van ‘Schlager Symphonica’ en artiesten op locatie bij het publiek, het steunen van de muziekproducties van Schlager Symphonica. Via alle media, concerten en evenementen vindt de ontmoeting van muziek en publiek plaats.

De club Schlager Symphonica Shares maakt deze ontmoeting directer, persoonlijker en dus echter. Als lid van de Club Schlager Symphonica Shares bent u als eerste op de hoogte van alle Schlagernieuws, middels haar site, sociale media, en onze nieuwsbrief. Daarnaast ontvangt u de hoogste korting op onze alleen voor clubleden gerelateerde acties.

U ontvangt een Clubpas Schlager Symphonica Shares op naam en deze clubpas opent letterlijk alle schlager-deuren.

Voor dit exclusieve lidmaatschap vragen wij een kleine bijdrage van 25.00 euro en in ruil hiervoor ontvangt u een op naam gestelde clubpas, een toegangsbewijs voor het komend evenement, korting op alle Schlager Symphonica producten en draagt u een steentje bij aan de Schlagerwereld en mede dankzij u zijn wij in staat het beste te doen voor het Schlager repertoire.

Word nu lid en ontvang GRATIS ticket voor Schlager Synphonica zaterdag 10 november 2018 op Vliegveld Twenthe Hangar 11. Aktie loopt tot 31 maart 2018.
Ticket incl. free drinks (bier, fris wijn)